13 Temmuz 2010 Salı

GECE- GÜNDÜZ- ALACAKARANLIK-ŞÖVALYE-VAMPİR-KURT


Hedefim; fanatiği olduğum, kitaplarını hap yapıp yuttuğum Alacakaranlık Efsanesi’nin son filmine gitmekti. Utanmadan haykırıyorum, ben bu seriyi seviyorum! Ama buluşmamızı, kavuşmamızı engelleyenler var. Benimle ayni duygulara sahip tek ve daimi dostum G.S.D. ise bana haber vermeden filme çekmiş gitmiş. Filmi hala karşıma alıp seyredemedim.

Alacakaranlık Serisi’nin hedef kitlesi 13-18 yaş, benim ve arkadaşlarımın yaş skalası ise 25-40 olmasından sebep maalesef Alacakaranlık gidilecekler listesinde bizim oralarda listeye giremedi. Yılmadım, elbet bir gün buluşacağız.


Bu gelgitler içindeyken konudan uzaklaşalım kafalar dağılsın diye Knight&Day filmine gittik. Son zamanlarda yüzü garipleşen ama sempatisiyle 10 üzerinden 10 alan Cameron Diaz ve yine son zamanlarda kalplerden fena halde uzaklaşan Tom Cruise ikilisinin filminden hiçbir şey beklemezseniz, çok şey bulabilirsiniz.


Macera-Aksiyon filmi zannederek girdiğim filmin Komedi-Aksiyon filmi çıkması beni sevindirirken, kahkahalarımdan rahatsızlık duyan diğer sinema sakinlerinin ise an itibariyle üzüldüklerini tahmin ediyorum.

Ben tavsiye ederim, kıt film döneminde iyi seçenek.

1 yorum:

  1. İtiraf ediyorum G.S.D benim! Ben filme küçük kardeşimle gittim, hatta izlemekle kalmadım haftasonu kitabına da başlayacağım. Bu satırları yazarken fonda Robert Pattinson'dan "let me sign" dinliyorum. Bağımlılığım ciddi boyutlara ulaştı sanırım:P

    Yazı güzel ama bazı noktaları atlamışsın Ceylan! Ben filme gittim deyince "O zaman ben de küçük kuzenimle gideyim" dediğini hatırlıyor gibiyim..Yaşıtlarımız neler kaçırıyor bi bilseler.."Alacakaranlık ve Robert Pattinson efsanesi" çekilmeli bence..Ona birlikte gideriz söz!

    Ben bu filmin bana çok şey kazandırdığını düşünüyorum hala:P 4.yü heyecanla bekliyoruz!

    YanıtlaSil