21 Eylül 2010 Salı

Rahat Emziren Annelerrrr!


Önümü arkamı, sağımı ve solumu çevirmiş hamile ve yeni doğum yapmışlar. Dinleyin!

Tecrübe ettik ki yeni doğuran anneler için bebeğe alışmak, bebek için hayata alışmak zordur, zahmetlidir. Süreci kolaylaştıracak her etken, anne adayının unutulmazları arasına girer!

LeiLeo Mom&Baby anne adaylarının hamileyken ve bebeklerini emzirirken yaşadığı problemleri gözlemleyerek alışagelmedik ürünleri beklenmedik fiyatlara sunmaya karar veriyor.
( Aşağıdaki Organik bir battaniyedir.)
Leileo anneler için tasarladığı eşofman altlarını, hamile, emzirme bluz ve kıyafetlerini kimyasal boya kullanılmayan, doğal liflerden elde edilen bambu kumaşından yapıyor. Ayrıca bununla da yetinmeyerek bebekleri de düşünüyor ve %100 Ege pamuğundan üretilen organik tulum, body, bere, önlük ve battaniyeyle bebeğinin ihtiyacı olan özeni sana sunuyor.



“Ürünler harika ama ne anneyim ne de adayım” diyorsan; organik bebek ürünlerinden oluşan hediye setini (en üstteki fotoğraf) yeni doğum yapan annelere gönderebilirsin. Aynı zamanda resim çerçevesi olarak da kullanılabilecek, geri dönüşümlü kâğıttan yapılan hediye paketinin zarifliği seni şaşırtacak.


Özel tasarımlı, sağlıklı giyeceklere tüm anneler ve bebekler ulaşsın diye fiyatları piyasadaki organik ürünlere göre oldukça uygun olan LeiLeo’ya http://www.leileo.com/ dan ulaşabilirsin.




(Miaposta yazımdan derlemedir.)

1 yorum: