14 Eylül 2011 Çarşamba

AJANDALAR AÇILSIN!

Beyler Bayanlar, yaz bitti toparlanın... Hala kısa kollu gömlek, sandalet giyebilir, naneli limonata içip serinleyebilirsiniz ama şehir hayatına geri dönüş ve ayak uydurma seansına başlarsanız sevinirim. Hala tatil düşünüp bir sonraki bayrama program yapmayı artık bir kenara bırakın. Keza kısa bir süre içinde ardı arkası kesilmeyen şehir etkinlikleri içerisinde kaybolacaksınız. Şimdiden ajandalarınızın sayfalarını sahiplenin, eylül ekimin kıymetini bilin!


Kevin Spacey İstanbul'da



Kral 3. Richard oyunuyla karşımıza çıkacak olan Kevin Spacey'i canlı izlemek herkese nasip olmaz... Bu sebeple bilet fiyatları biraz havalarda uçuşsa da çoğu kişinin 'değer abi' dediğini duyar gibiyim...

Biletler için tıkla



BACH GÜNLERİ



Dokuzuncusu düzenlenen Bach günleri başladı ve tüm hızıyla devam ediyor. Yakalamak elinizde... Konserler Saint Antuan Kilisesi ve Garaj İstanbul'da gerçekleşiyor. Mahan Esfani ( 21 Eylül) ve kapanış gecesinin yıldızı Gustav Leonhard ( 23 Eylül) kaçırılmamalı!

Biletler için tıkla


İstanbul Bienali 2011




Bu sene Bienal İstanbul'un dört tarafına yayılmadan Antrepo 3 ve 5'te konuşlanıyor... Sanat ile siyasetin ilişkisini irdeleyecek olan İsimsiz merakını fazlasıyla hakediyor!

Bilgi için tıkla.

Fashion's Night Out



Açıkcası geçen sene beleş ürünleri toplamak için birbirini ezen insanlar dışında para verip alışveriş yapıldığını hiç gözlemleyemesem de, daha sonraları beni yalanlayacak ekonomi haberleriyle çok verimli bir gece geçirdiklerini söyleyen FNO'cular bu sene de 15 Eylül'de bir ziyareti hak ediyorlar...

Kim nerede nasıl için tıkla.


fotoğraf: Vogue.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder