5 Temmuz 2010 Pazartesi

SERGİ SEZONU KAPANMADAN



Galeri Artist Akmerkez’de!
Sanat günlük alışverişe karışıyor! Alışık olduğun mağazalara göz ucuyla bakarak hızla hedefine doğru ilerlerken yeni oluşum dikkatini çekiyor, seni durduruyor. Sanat hayatımızın bir parçası olsun diye dır dır konuşanlara cevap olarak Akmerkez konuşmuyor, harekete geçiyor. Galeri Artist Akmerkez’de açmış olduğu yeni galerisiyle, ilgili ilgisiz herkesi çeperine çekiyor. 8 Temmuz’a kadar sürecek olan Genco Gülan Sergisi’nin ardından 12 Temmuz’da başlayan Bedri Baykam, Bubi, Burhan Doğançay gibi değerli 7 farklı sanatçının yer aldığı karma sergi alışverişten önce veya sonra mutlaka ziyaretini bekliyor!
Ustalar ve Çıraklar 2



“Sanat eğitimi insanlara onur ve özgürlük verir, kölelik için doğmadıkları bilincine ulaştırır.” diyen Prof. Dr. Ahmet Öner Gezgin başkanlığında Beril Anılanmert, Mustafa Pilevneli, Maria Sezer, Hasip Bektaş, Seyyid Bozdoğan gibi Işık Üniversitesi “Ustalarının”, “Çıraklarıyla” beraber hazırlamış oldukları sergi görülesi. Profesyonelliğin ve etkileyiciliğin doruk noktasına ulaştığı, usta elinden çıkmış yapıtların yanında, heyecan ve azmin hissedildiği genç yapıtların buluşmasını izlemek keyifli. Voltran, Star Trek gibi dizilerden, Timex saatlerden esinlenerek hazırlanan kıyafetler geleceğin önemli tasarımcılarından olacaklarını hissettiren Esra Dandin, Hicran Masur gibi isimleri Galata Moda’da kaçırdıysan, şimdi yakalayabilirsin!







Hüma Birgül


Dizi ve filmlerde sanat yönetmenliği yaptıktan sonra ilahi aşkı resme kendini adamaya karar veren Hüma Birgül’ün sergisi Çukurcuma Galeri Artist’te 30 Haziran tarihinde sona erdi! Resimlere baktıkça hem çok yakın, hem hiç tanımıyorum deyip kaybolman muhtemel. Eserlerdeki dinamiklik, resim yapamadığı dönemlerde içinde biriken enerjinin sonucu olabilir mi diye gidip de görme şansını kaçırdıysan eğer
http://humabirgul.blogspot.com/'dan takip et!

Galeri Işık Teşvikiye
Adres: Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü
Teşvikiye Caddesi No: 152 Nişantaşı

Galeri Artist- Çukurcuma
Altıpatlar Sok. No:26- Beyoğlu

2 yorum:

  1. cok cok tesekkur ederim!sanatın ve sanatcının dostu sevgili Ceylan...

    YanıtlaSil
  2. :) Güliz'in Yuka'sını da burada görmek istiyoruz en kısa zamanda!!!

    YanıtlaSil