22 Haziran 2011 Çarşamba

2 yıldan sonra ‘Brands for Less’e ayak bastım!



Dolaptaki rahat elbiselerin varlığı, sıcak günlerin etkisiyle birlikte önem kazanır. İstanbul’a tam anlamıyla yaz her ne sebepten gelemediyse de artık beli sıkan, yapışkan pantolonlara ‘DUR’ deme vakti, geldi de geçiyor.

Haziran ayı boyunca her elbise giydiğimde ya yağmur yağdı ya da hava buz kesti... Artı dün yapılan açıklamalara göre önümüzdeki iki, üç gün kış geri geliyormuş. Buyursun.. Yine de en azından temmuz için hazırlık yapmayı düşünürsen, önerim var hanımmm...

İki senedir hep önünden geçtiğim, bir türlü giremediğim ‘ Brands for Less’ tükkanlarından Etiler’deki şubesine dün giriş yaptım... Günlük hayatında benim kadar çok elbise giymeyi seven birinin, bugüne kadar neden hiçbir ‘Brands For Less’ mağazasına giriş yapmamasının nedeninin neler olabileceğini düşündüm, sıraladım.

1) Hiç hoşuma gitmeyen mağaza tabelası. (Siyah üzerine sarıyla yazılan Brands For Less markası)
2) Mağaza önünden her geçtiğimde steril değil, karman çorman renklerin bir arada bulunduğunu görmek...
3) Eğer ürünler ucuzsa bu demektir ki; satılmayan dandik ürünler gelmiştir düşüncesi...



Bu bariyerleri yıkmak 2 yılımı aldıktan sonra dün Etiler şubesinde vitrindeki Lanvin elbiseyi görünce dayanamadım, içeri girdim... Sayısız elbise beğendim...
Normal fiyatlarına göre bu brand for less durumundan dolayı yaratılan ‘bedavaya alıyorum’ hissi de apayrıydı... Bugüne kadar aklında soru işareti olup giremeyenlere tavsiye edilir...

Markafoni, Trendyol, Limango gibi ‘indirim’ sitelerinin yakın zamanda mağazalarının açılacağı öngörüleri kulislerde dolaşıyor, esasında aynı mantıktaki mağazalar çoktan açılmış bile diyebilir miyiz a dostlarr?

Mağaza adresleri için tıkla!

3 yorum:

  1. Satılan ürünler sahte bu yüzden 2 sene uğramama doğru bir tercih..

    YanıtlaSil
  2. Bu yazıyı yayınladıktan sonra bir çok kişiden konuyla ilgili benzer yorum ve mailler aldım. Doğruysa ' Bu ne saçmalık' demek isterim..

    YanıtlaSil
  3. Ceylancım yeni yazımı okudun mu? http://ondagordum.com/2011/10/07/ay-tutulmasinda-yeni-bir-herve-leger-sorunsali-2/

    İşin ilginç bir boyutunu daha farkettim..Ben de bir mağazalarına gittim ve sordum; ‘hayır bunların hepsi orijinal,biz Dubai ortaklı bir firmayız’ diye aniden savunmaya geçtiler. Hiçbir şey demedim.

    Bu yazımdan sonra nette detaylı bir araştırma yaptım. Dubai merkezli 'Brands for Less Organization’a baktığınızda Tchibo Franchise’lı bambaşka bir firmayı buluyorsun internette. Kimse uyanmaz, isim de tutuyor diye böyle bir hikaye anlatılıyor sanırım. Çok ironik hihihi =)))

    YanıtlaSil