27 Ağustos 2012 Pazartesi

I LOVE SALE


Üç aydır İstanbul’da yokum, yalan söylemeyeceğim, özlemişim. Havaalanının kapısından çıktığım an sigara dumanıyla yüzüm yıkansa da, taksici beni ezmeye kalkışsa da, nedenini bilmediğim berbat bir döner kokusu etrafı sarmış olsa da, çılgınca bir trafiğe girip yirmi dakikalık bir yolu bir buçuk saatte gelsem de seviyorum ulennn!

Hiç özlemediğimi sanmama rağmen; içimin geldiğim andan  beri kıpır kıpır olmasını aşk ile tanımlayabiliriz diye düşünüyorum.

Damdan düşer gibi çat diye mevzuya gireceğim. Aman da Çeşme, Bodrum, Datça, Bozcaada, Miami, Mikanos, Bali ve türevi yaz mekanları çok güzel de ne yapacağız ne edeceğiz şehre dönünce diyenlere 1 Eylül’de Den Cafe’deki Garaj Sale’e gitmelerini öneririm. Zaten şehrin en iyi yemek ve içkisinin bulunabileceği bir köşede bir de Türkiye’nin belki de en sözü geçer fashion blogger’larından iconjane, modacadısı, offnegiysem ve Duygu Yegül’ün dolabınız için getirdiği uygun fiyatlı nefis parçalarıyla buluşacaksınız. Bir de güzel müzik, bir de güzel muhabbet...

 İstanbul ve alışveriş... Vazgeçilemeyen iki dost, terk edilemeyen aşklar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder