9 Mayıs 2010 Pazar

BÖYLE BİR YER VAR MI BİLDİĞİN?

Bir kafe hayal et: Şehrin tam merkezinde olsun ama ağaçların arasında sessiz sakin bir bahçesi olsun. Hafta içi- hafta sonu trafik-otopark problemi yaşatmasın. Müzikleri günün her saatine göre değişsin ve hepsi de özenle seçilsin, keyfini yerine getirsin. Hem iki katlı olsun hem de kocaman bir bahçesi olduğu için hiçbir zaman kapıdan geri dönmek zorunda kalınmasın. Menüsü çeşit çeşit seçeneklerle dolu, apple pie’yı vazgeçilmez olsun. Değerli garsonları hem mükemmel servis yapsın hem sıcak, samimi olsun bir de hoş sohbet olsun. Wireless interneti olsun, sadece bir bardak kahveyle 3 saat otursan da kimse sana karışmasın…
Böyle bir yer var mı hiç senin bildiğin? Benim var!

Akatlar’ın en tarz sahibi, sabah 8.30’dan 23.00’e kadar hep aynı gülümsemeyle karşılandığın, kendini evinde hissettiğin bu güzel mekân Akatlar Tribeca. Başka yerlerde bulamayacağın çeşitliliğe ve lezzete sahip bagelları bir yana, yemeklerin lezzeti de saatlerce masada oturup ardı arkası kesilmeyen siparişler vermene sebep olacaktır.


İlk ziyaretinin ardından bağımlılık yaratacak bu mekânda yemeni tavsiye edeceğim top 5 alternatif ise; Diner kahvaltı tabağı, somon ve krem peynirli bagel, portakallı ve nar ekşili buğday salatası, 4 peynirli pizzası, buğday risottolu tavuk budu. Afiyet olsun!

Adres: Zeytinoğlu cad. Yeşim sok.
No:3 Akatlar / İstanbul Tel: 212 3512732

1 yorum:

  1. ahhh ben de tam somonlu bagel yazıcaktım, lafı ağzımdan aldın!
    olsa da yesek :)

    YanıtlaSil