12 Aralık 2010 Pazar

İzlemeyen Kalmasın

Normal hayat sürecine tekrar girildi. Bir aydır okuyamadığım dergi, gazete, blog, kitaplara, izleyemediğim film, reklamlara daldım.

Asabımı bozan haberler çoğunlukta olmasına rağmen haftaya güzel bir açılış yapalım hevesiyle beni etkileyen üç yaratıcı çalışma huzurlarınızda.

1) SMIRNOFF PURIFIED (tıklayınıss)

Sinemalarda içki reklamı yerine Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Muhteşem Yüzyıl gibi dizi reklamları izlediğimiz bugünlerde, Smirnoff gibi izlemekten haz duyacağımız çalışmaları görmeye hasretiz, ne diimmm.


Eğlenceli, seksi, kışkırtıcı, yaratıcı ve tanıtıcı. LA SENZA'nın yeni kampanyasını inceleyin. Tüm büyüklükteki göğüslere uygun ürünü olduğunu anlatmanın daha iyi bir yolu olabilir miydi bilemiyorum..

3) TURKCELL VİTRİN



Yılbaşı için Turkcell bayiilerinin vitrinleri eski cep telefonları, prizler ve kablolar kullanılarak tasarlanmış. Vitrine bakınca nasıl cep telefonu yiyen bir memleket olduğumuzu anlayıp, korkuyoruz o ayrı...


Görünce insanı durduran ve fotoğraf çekme eylemine yönlendiren pek fazla vitrinle karşılaşmadığımız için bunu görünce sağımı ve solumu heyecan bastı. Tasarımı ' Akıllı İşler' yapmış...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder