9 Şubat 2011 Çarşamba


Zamanında sabit ev telefonuyla çok konuştuğumuzda papara yiyen biz, üç yaşındaki bıdıkların i-pad’i okula götürme konusundaki ısrarcı tutumları karşısında nutuk tutulması yaşayabiliyoruz. Zor iş adaptasyon.

Dönemin daha da nasıl değişeceğine ve bugün geldiği noktaya parmak basan bir hafta geçiriyoruz. McCann Erickson’ın ön ayak olduğu ‘Social Media Week’; Galatasaray Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi ve Blogger Base’teki seminerleriyle devam ediyor. Youtube, Facebook, Twitter, Blog kavramları hayatımıza girdi gireli, herşey bir değişti... Kimine ters gelse de, istediğin kadar reddet sonunda bir şekilde olaya karışmak zorunda kalıyorsun.

4 sene facebook kullanmadım, ‘neden facebook’ta yoksun’ sorusu ruhumu daralttığı için mahalle baskısıyla girmek zorunda kaldım:)

Bugüne kadar Social Media Week’e katılmayanlar, Perşembe ve Cuma’yı kaçırmasınlar. Giriş ücretsiz, önceden kaydolmanız gerekiyor. Aşağıdaki adresten online kayıt yaptırabiliyorsunuz. Organizasyonlar dolu dense de mail yoluyla başvurduğunuz takdirde geri çevrileceğinizi sanmıyorum. Bir çok organizasyona göre çok daha insancıl bir ortam ve çözümsellik var:)

Bir aksilik çıkmazsa, kaçırmamayı planladığım etkinlikler aşağıdaki gibi.

Gelirseniz görüşürüz:)

Perşembe günü:

  • Babylon: Müzik Birleştirir
  • Sosyal Medya ve Değişen Tüketici Davranışları

Cuma günü:

  • Facebook ‘It is all about people’
  • Ekşi Sözlük Yazarlarının Gözünden Sosyal Medya ve Ekşi sözlük

İtiraf: En çok Serdar Kuzuloğlu’yu dinlerken eğlendim. Facebook’taki ‘Like’ butonu için ‘Yeni Para Birimimiz’ açıklaması içinden geçtiğimiz süreci en iyi anlatan cümlecikti:)


http://socialmediaweek.org/istanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder