20 Ağustos 2010 Cuma

BACKYARD

La Fontaine’nin “Alçakgönüllü, gösterişsiz, iddiasız bir mutluluk, mutluluğun en iyi biçimidir.” Sözünden esinlenerek can bulmuş olduğunu tahmin ettiğim Backyard yeni kaçamak noktan olmaya aday! Bebeköy Mac Spor Klübü’nün içinde yer alan Backyard; üye olmayanların da kabul edildiği bir nevi modern zaman çay bahçesi, gösterişsiz ve sadeliğiyle huzur yaratan kafe.

İlla ki tarif istersen, gözlerini kapa ve bir bahçe hayal et. Bahçe; boğaz manzaralı, sağı solu ferah, yeşillikler içinde ama şehrin ortasında olsun. Bir mönü hayal et; farklı lezzet severlerin hepsine hitap etsin. Bir ekip hayal et, sen istemeden yeni pişirdikleri sımsıcak brownileri sana ikram etsin, kendini evinde hissettirsin!


Rüzgârın hiç eksik olmadığı serin mekânda şezlongda oturup arkadaşlarınla sohbet de edebilirsin, boğaz manzarasına sahip masanda oturarak iş toplantısı da yapabilirsin. Ancak spor kulübü sınırları içinde olduğunu sakın unutma! Hem sportif hem de şık olmak ana kural, süslenmeyi abartma.

Sabah 9.00’dan aksam 22.00’ye kadar açık olan Backyard’da geçirdiğin günün ardından mutluluğun en iyi biçimine sahip olduğunu hemen anlayacak, bağımlısı olacaksın!

Adres: Bebek Mahallesi Bebeköy Sok. No.1 Etiler, İstanbul
Tel: (212) 287 15 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder