10 Ağustos 2010 Salı

YAZ BİTMEDEN!


(Miaposta'daki yazımdan alıntıdır.)

Sıcaktan bunaldın, işten sıkıldın artık bir şeyler yapmalısın! Anlaşılamayacak hızda geçen 2 ayın ardından, yazın son haftalarında gerekli atılımı yapmalısın. En azından hafta sonu kaçamaklarını değerlendirmelisin. Son yılların en şaşalı dönemlerinden birini geçiren Çeşme’ye hala uğramadıysan, beni dikkatli dinle.
Çeşme Marina

Sanki İtalya’nın benzeri zor bulunur Capri Adası’ndasın. Hava ne kadar sıcak olsa da hafif rüzgârın etkisiyle karşındaki müthiş teknelerin arasında zevkle yürüyerek Marina kenarına dizilmiş mağazaları dolaşacaksın. Deniz kenarına ve Çeşme dokusuna uygun olarak yapılmış mimarisiyle “burası söylenenden çok daha güzelmiş” diyerek, Vakkorama H20, Slam, Home Store, Gant, Vakko Dekor, Emperio Armani, D&R, Teknosa, Megalov, Henri Lloyd, Takı, Nen’s gibi mağazaları keyifle gezeceksin. Asağıdaki fotoğraf Milestone'un içine ait. Orada yemek yemedim ama dekorasyonuna bayıldım!


Güneşin batışını izleyerek acıkan karnını özellikle Monk by Babylon veya Port Balık’ta doyurman tavsiye edilir.



Monk by Babylon’da haftanın her günü performans sergileyen farklı bir Jazz grubu olduğunu da hatırlatalım! Bunlar dışında başka restoran seçeneğin olmadığını sanma! Tuval, Kumrucu Şevki, Sir Winston Tea, Furun, Milestone da hizmetinde.

Monk By Babylon tel: 0 232 712 93 31
Port Balık tel: 0232 712 02 77

MiCasa

Alaçatı’ya bu yaz ismini yazdıran MiCasa her gece dolu. Ağaçlar altındaki bahçesi, barı ve özenli dekorasyonuyla listenin olmazsa olmazı. Dünya mutfağından örnekler sunulan mönüde herkesi mutlu edecek yemekler var ancak Kırgız Usulü Mantıyı mutlaka sipariş etmelisin. Yemekten sonra iyi çalan, keyifli bir bara dönüşen MiCasa’ya gitmeden rezervasyon yaptırmayı unutma!

0232 716 60 75

Chefoods @Shayna
Aya Yorgi Koyu’nda ay ve deniz manzarası eşliğinde Şef Paul Morello’nun elinden çıkma lezzetli yemeklerle yeniden doğmuş hissi yaşayabilirsin. Cuma ve Cumartesi akşamları Vocal Jazz grubunun eşlik ettiği yemekten sonra ister Shayna da otur, istersen de Sole Mare, Babylon, Paparazzi veya Marakesh’e deniz yoluyla mekânın zodiac bot hizmetinden yararlanarak geç ve gecene devam et. Karar senin!

0232 712 11 22

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder