4 Kasım 2010 Perşembe

LİMONATA

Citys Nişantaşı’nı sevmedim, sevemem. Çok katlı, dar alanlı kısa paslaşmalı mekanlarından dolayı içeri giremiyorum, darlanıyorum. Ama son 2 gündür bahsi geçen alışveriş merkezine adım atıp, son katına kadar çıkmama sebep olacak yeni bir yer karşınızda: LİMONATA!!

( Her limonata dediğimde; Cappy’den annem yapmış gibi limonataaa jingle’ını hatırlamama sebep olduğu için Cappy’i de yeri gelmişken sevgiyle anıyoruz...)

Eğlencesi bol, mekanları neşeli, ekibi her daim güler yüzlü Çapa-marka’nın yeni buluşu Citys Nişantaşı’nın terasında hizmete başladı. Bendenizin İstanbul’da mutlu hissettiği tüm merkezlerin yaratıcısı olan Çapa’ya ayrı bir sevgim var.

Ayrıca sabahları 10:00’da açılış saati olmasına rağmen, yine kuralsızlığını sevdiğimin Çapası gece kapanış saati olmaksızın leziz yemeklerini sunmaya hazır.

Kendisini gerilla mutfak olarak tanımlayan ekip; en kaliteli yemekleri en ucuz fiyata yiyebilmenin sırrını çözüp, müşterileriyle paylaşmanın hazzını yaşadığını iddia ediyor. Menüde batı yakasının en uygun fiyatlarıyla karşılaşabilirsin benden söylemesi!

Genelde menülerde alışık olduğumuz fit menüye karşılık baş rakibi fat menün de listede olması fazlasıyla doyurucu! Gerilla pizza, pizza görünümlü rizotto, baştan çıkartan salata ve kendini döner zanneden antrikot beğeni toplayanlardan!

Yazdan çaldığımız sıcak havalı limonta akşamlarını Limonta’nın terasında boğaz manzarasıyla renklendirebilirsin. Üşürüm dersen içerinin sıcak, sportif dekoru seni ısıtacaktır!

Aşağıda telefon numarası veriyorum ama rezervasyon yapılmıyor, haberiniz olsunnn!


Adres: Teşvikiye Cad. No: 162 Citys Alışveriş Merkezi

Kat:6 Nişantaşı-İstanbul

Tel: 0 212 373 23 00

fotoğraf: www.sabah.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder