20 Aralık 2010 Pazartesi

Bir Kere Daha Hatırlatıyorum: BACKYARD

Uçağı, dolayısıyla Ales sınavını kaçırma paniğiyle Pazar sabahı 6 sularında Adnan Menderes havaalanında koşuştururken kendi paltoma takılmak suretiyle düşüşümü hepinizin görmesini hatta kendi gözlerimin de dışarıda bir noktada beni izlemesini ve kahkahalarla gülmesini isterdim. Eğer uçağı kaçırsaydım kesin gidip kayıtları telefonumla çekip buradan yayınlayacaktım, efsaneydi. Uçağı yakaladığım için ancak bulutların fotoğrafını yayınlayabiliyorum...

Sınava gelince; 160 soru olduğunu sandığım sınavın 200 soru olduğunu 40. Sözel soruya geldiğimde farkettim, e moral bozucu oldu tabi. Sonuçları heyecanla bekliyoruz. Bu arada KPSS sınav sorularını çalan gençlik sağolsun, sınav salonuna çanta, yüzük, küpe, saat, cep telefonu, silgi, kalem, kalemtraş gibi günlük kullanım alanı geniş objelerle giriş yapamıyorsun.

Sınavdan sonra uçarak orta okuldan beri güllük gülistanlık vakitler geçirip, kahkahaların havalarda uçuşmasını sağlayan bir ekiple bir buluştum.

2010’un son buluşması için yapmış olduğumuz güzide organizasyonumuzu Backyard’da gerçekleştirdik. Daha önce size Backyard’ı yazmıştım ama dün hepsi ilk kez Backyard’a gelen kızlar mekanda kendinden o kadar geçti ki tekrar duyurum yapıyorum, buraya gidin!


Keyifli, sakin, mantıklı kalabalık, güzel müzik, lezzetli yemek, süper güler yüzlü ekip, çözümsel yaklaşım, sıcak dekor, dergiler, kitaplarla dün 5 buçuk saatimizi Backyard’da geçirdik, konuşmalar gün boyu şöyle devam etti...

Ne güzel koktu...

Kendimi dağ evinde hissediyorum...

Müzik ne kadar güzel...

Bu ne rahat bir dekor...

Can Kitabevi buraya sponsor mu?

Bahçesi de çok güzelmiş!

Kalabalık ama insanı sıkmıyor!

Gitmek istemiyorum!

Gitmemiz lazım!

Son bir çay içelim bari!

Tatlı da yesek mi?

Hadi ben gidiyorum!

Vazgeçtim havuçlu kek yiyip gideceğim!

Gitmeliyiz!

Hadi!



Adres: Bebek Mahallesi Bebeköy Sok. No.1 Etiler, İstanbul
Tel: (212) 287 15 00

6 yorum:

  1. aaa nilay!
    aaa ayça!
    ve ceylan hala çok güzelsin:)
    öpüldünüüüzz!

    YanıtlaSil
  2. aa sili de var!
    :))
    LinkedIn'de buldu beni ama tabi burda görmek daha başka.
    ferah sofralar olsun efendiimmm!
    sed

    YanıtlaSil
  3. saol sedacım teşekkür ederiz, İstanbul'a gelirsen seni de bekleriz! Bu arada ortamda Ayça yok, o Işıl:)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel ve de sıcak bir gün geçirmişsiniz belli canım neresi tam olarak burası :D bize de lazım olabilir şu sıralar da merak ettim :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Ella, haklısın adres, tel yazmamışım kusura kalmayınızz. Ekledim şimdi yukarıya. Etilerde biraz gizli kalmış bir köşede...görüşürüzz.

    YanıtlaSil
  6. evet biz kısaca ışıl diyoruz kendisine:) o kadar mı uzak kaldık, isimleri şaşıracak kadar, affedin! öptüm, ilk fırsatta ben de isterim katılmak. istanbul'umu öpün benim için:)

    YanıtlaSil