24 Aralık 2010 Cuma

Zaytung / BEYAZYAKA


Sevdiğim her yazarı aynı gün içinde okuyabilmek için bir ara üç farklı gazete alıyordum. Üç gazeteyi detaylı bir şekilde okumaya girişince günün yarısı geçiyor, dolayısıyla sabahları evden çıkma saatimizde hassas bir kayma olmaya başlamıştı.

Zamanla, her gazetenin tepemizi attırmayı başardığı bir sürece girdik. Ardından bakkalın gazeteleri sürekli geç getirmesi, çoğu zaman yanlış getirmesi, fazla para alması gibi konularda arıza çıkarıp, duygularımı sesli bir şekilde dile getirince bakkal bizi terketti. 'Paranız da sizin olsun, biz artık size gazete getirmeyeceğiz, uğraşamayacağız sizinle' dediler. Haftanın 4 günü yanlış gazete getiren bir bakkalın değil benim bu elveda konuşmasını benim yapmam gerekirdi. Hayat boyu içimde ukte kalacak, bunu biliniz.

Tüm bunlar internetten gazete okumayı sevmiyorum diye başıma geldi. Önce kendimi bu konuda eğittim. Şu anda sürekli olarak okuduğum sadece tek bir gazete var. O da 'ZAYTUNG'.

Zaytung'un BEYAZYAKA dergisinin kapağı huzurlarınızda...



1 yorum:

  1. haha...zaytung gercekten bir numara..gun icindeki nese kaynagimiz :))
    son zamanlarda en guldugum seylerden biri de banu avar'in bir tartisma programinda zaytung da yazilan bir haberi gercek sanip, ondan alinti yapmis olmasi. birde gorsen nasil kendi duymus gibi anlatiyor, duydugunu satiyor filan. youtube dan o an izlenebilir saniyorum.
    google gazetecileri...peh!

    YanıtlaSil