18 Ağustos 2010 Çarşamba

Megalov

Avrupalı Jigolo'da çok sevdiğim, saygı duyduğum Deuce Bigalow karakterinin ismini bana hatırlatması sebebiyle Megalov ismini görür görmez karşımdaki mağazaya sağ ayağımla girdim. İçeride gördüklerim beni heyecanlandırdı. Galata'nın hayat bulmasını sağlayan Laundromat, Atelier 55, Building gibi "concept store"ların bir benzerinin memleketim İzmir'de de nefes almaya başlaması keyifimi yerine getirdi. Çeşme Marina'da kendine yer edinen Megalov'da satın alım serbest, hem de ne istersen!

İzin istiyerek parantez açıyorum. (Lamı cimi yok Müjde Kotil'e ait tabloları, yerdeki Maybe design'a ait kilimleri ve Screw Love bikinileri istiyorummm!)

Simay Bülbül, Aida Pekin, Zeynep Erdoğan, Hatice Gökçe gibi farklı tasarımcıların elbise ve aksesuarlarının yanında, duvardaki resimden, kenardaki tabure ve sehpaya kadar özgün tasarımların yer aldığı Megalov'a git.

İzmir ve çevresinde benzer herhangi bir mağazayla karşılaşamayacağını hatırlatarak, ziyaret esnasında odaklanmanı ve özenle seçilmiş ürünlerin arasında anın tadını çıkarmanı dilerim.
Aynısının tıpkısının İzmir'e de açılmasını ve asla kapanmamasını temenni ederek sözlerimi bitiririm.

2 yorum: