12 Ağustos 2010 Perşembe

HANDE BİLTEN

Online alışveriş, getirdikleri ve götürdükleriyle benim için bir kazanım, yaşam biçimi, rahatlık.

Ayrıca alışveriş yapmış olmanın verdiği hazzı yaşamanın ardından, sonraki gün böyle bir alışveriş yaptığım beyin hücrelerimden tamamen silindiği için yükünü de taşımıyorum!

Teslimat günü geldiğinde, kapı çalıp da delikten baktığımda elinde paket tutan bir adam görünce sanki bir hediye almışçasına yaşadığım mutluluk performansı görülmeye, tebrik etmeye değer.

MiaTrends’de yayınlanması için Hande Bilten’den bir çift küpe seçtim. Sonra küpeler fena halde aklımda kaldı. Dayanamadım, durdum dolaştım sonunda satın aldım! Kapı çalınca klasik heyecanımı yaşadım, ardından kutuyu acınca karşılaştığım tasarımlar karşısında "yine olsa yine alırım" kardeşim dedim!



Tasarımlarını ve kendisini “Gümüşten masallar yazan, sözcüklerden heykeller yapan küçük kızın masalı” olarak tanımlayan Hande Bilten’in sevdiğim tasarımları bu sayfada. Daha fazlasını görmek isteyen online alışverişçileri http://www.handebilten.com/ a, sevmeyenleri ise Cihangir'deki atölyesine havale ediyorum!


4 yorum:

  1. online alışverişin hastasıyız:)

    YanıtlaSil
  2. Simelcim cuma gunu diye neselisin bakiyorum:) iyi haftasonlari, harcamanin ucunu kacirmaaa!

    YanıtlaSil
  3. Bende Hande'nin yaptıklarına bayılıyorum... “Gümüşten masallar yazan, sözcüklerden heykeller yapan küçük kızın masalı” ile de kendini harika ifade etmiş... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Arzu Merhaba, aynen katılıyorum. Böyle şiirsel hayallere götüren bir dille kendisini anlatmış olması ayrıca heyecan verici!

    YanıtlaSil