23 Ağustos 2010 Pazartesi

Jazz Yap

DVD Kütüphanesi, Jazz Kitapları ve CD kütüphanesiyle sanatı günlük hayata, ve seyahate entegre eden değişik bir otel duruyor artık Nişantaşı’nda…

Yıllardır Jazz Festival’lerine ev sahipliği yapan İstanbul, Haziran ayında çok da alışık olmadığımız konsept otellerden birine kavuştu. 12 farklı odasıyla Jazz’a adanmış butik otel, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Billie Holiday, Miles Davis gibi büyük isimlere sağlam bir saygı duruşuyla birer oda ithaf ediyor adlarına.

Her oda bu özel isimlere has olarak döşeniyor ve kalacağın odayı seçerken en çok hayran kaldığın jazz sanatçıları arasından seçim yapma şansın oluyor. Kısıtlı bir süre de olsa dev sanatçıya bu kadar yakın olabilme ihtimalini seviyorsun!




Her odaya özel çalan jazz şarkıları, dekorasyonda kullanılan jazz temalı bibloları, havlu ve yatak çarşafları, tablolarıyla her gideni heyecanlandırıyor, “ben jazz sevmem” diyenin lafını geri almasına sebep oluyor.

Kalınmayacak bile olsa müze niyetine gezilmesi şart olan Jazz Hotel, müziksever tanıdıklara harika bir hediye olabilir mii???

http://www.jazzhotel.com.tr/

2 yorum:

  1. ceylanım süper bi araştırma olmuş çokta hoşuma gitti seni tekrar tekrar tebrik ediyorum arıştırmacı ruhuna karşı mersi canımcım, mutlak ziyaret edeceğim bak burayı merak ettim jazz seven olarak ve tüm sevenleride haberdar edeceğim adına ;))...

    YanıtlaSil
  2. Tesekkurler Sinemcimm! Gercekten ziyaret edilesi, farkli bir yer... Sen okudukca, yazasim geliyor:) arastirmaya devam:)

    YanıtlaSil