2 Eylül 2010 Perşembe

Galata Yükseltti Sesini!

Galata'ya her girişimde kafamı duvardan duvara çarpma isteği duyuyorum. Göz göre göre değer kazanmasını seyrettiğimiz bu hoş semt değişmeyen tek şey değişim anlayışına uygun olarak varlığını İstanbul halkına armağan ediyor... Haziran ayında hayata geçen 2 yeni proje daha işte burada!

Lilipud Boutique

Sanat Yönetmeni olarak tanıdığımız Nilüfer Giritlioğlu özgürlüğün simgesi, yaşanılanların paylaşımı olsun hedefiyle Galata’da Lilipud’u açtı.

Belli bir dizi veya filmin yapısına bağlı kalmadan en özgün tasarımlarını burada herkesle buluşturma imkânı sağladı. Sadece kendisinin değil, farklı sanat dallarıyla uğraşan arkadaşlarının da “canlarının istediğini” yapmalarına fırsat veren butik Galata Serdar-ı Ekrem Caddesi’nin yenilerinden.




Bir heykeltıraştan etek, ressamdan kemer alma fırsatını bulabileceğin mağazanın en özel ürünlerinden birisi de Asi dizisi çekilirken Antakya’da keşfedilen bir dokumacıya yaptırılan Triko elbiseler. Uğramalısın, seveceksin!

Güneş Dericioğlu

Deri kullanarak yapmış olduğu ayakkabı, çanta ve diğer aksesuarlarıyla seni farklı diyarlara götüren Güneş Dericioğlu, “Lastik Pabuç” ile ortaklaşa bir proje gerçekleştiriyor. Galata Camekan Sokak’ta bulunan Lastik Pabuç’un alt katına açılan yeni mağaza 6 ay boyunca Güneş Dericioğlu’nun tasarımlarına ev sahipliği yapacak.


İstanbul siluetli, rengârenk, askısız, eğlenceli çantalar ve sandaletler, deri kullanmadan yaptığı tek çalışma olan plaj çantaları da görücüye çıktı, görmelisin!


Güneş Dericioğlu-Lastik Pabuç Adres: Bereketzade Mahallesi, Camekan Sokak No.4H Kuledibi –Galata / İstanbul

1 yorum: