6 Eylül 2010 Pazartesi

U2'lu Yıldönümü

Prosedürler, profesyonel abartı ustaları, eğlence yoksunu eğlenceler uzak durmaya çalıştığımız 3 temel öğe olduğu için geçen yaz Türkiye’yi pas geçip Roma’da evlendik. Bu aktivitenin üzerinden 1 yıl geçtiğine inanmakta zorlanmakla birlikte, 1 rakamının yanına en az iki sıfır daha koyarak “ Dünya’nın en uzun evli kalan çifti” unvanını almanın da hedeflerim arasında olduğunu belirtmeliyim.
Geçen sene 6 Eylül 2009’da bizimle gelmeyi başaran yakın dost akrabayla dillere destan, gözlere film, dudaklara gülücük, çocuklara hikâye, büyüklere rüya tadında bir gün geçirdik. Detayları es geçelim, mühim olan genel resim, kanımızın son damlasına kadar eğlendik.

Bu sene de “eğlence daim olsun ama nasıl” sorunu ortaklıkta uçuşuyordu. Ayrıca 6 Eylül 2010 tarihi yaklaştıkça düğüne katılımda bulunanlardan davet edildikleri takdirde 6 Eylül’de bizimle olmak istediklerine dair şüpheli telefonlar aldık. Bir kere güzel bir gün geçirttik diye artık hep bizimle mi olacaklardı? Kaç yıl daha bu böyle devam edecekti? İstanbul- İzmir gece hayatından sıkılan herkes bizden yerli yersiz zamanlarda bir organizasyon düzenlememizi istemeye devam edecekler miydi? Biz insan değil miydik?

Tüm şüpheli şahıslara ancak 5 veya 10 sene sonra tekrar o grubu bir araya getirerek yeni bir organizasyon yapabileceğimizi, bizden ümidi kesmelerini vasiyet ettik.

365 günden çok daha uzun geçtiğini düşündüğüm birçok sene yaşamış biri olarak, bu senemin jet hızıyla geçtiğini itiraf ediyorum. Evlilik müessesi, devlet dairesi gibi sıkıntılı-ağır-çözümsüz gibi gözükse de ben kendisini fazlasıyla sempatik bulduğumu itiraf ediyorum. Bunun için nasıl teşekkür edeceğimi bilemediğimi itiraf ediyorum. Allah’tan Bono burada. Hislerim fena halde yoğun. Belki de sadece onun şarkılarıyla kendimi net anlatılabilirim...

Çal U2. Beautiful Day & Sometimes you can’t make it on your own H.B için geliyor....

5 yorum:

  1. ceylanımm....

    bir ömür boyu sağlık ve mutlulukla yıldönümünüzü kutluyorum canımcım...Yüzünüzden gülücük kalbinizden sevginiz hiç eksik olmasın...
    kocamannnnn öptüm seni..

    YanıtlaSil
  2. Ben de saat 07:30 civarlarında Bostancı oto sanayiden geçerken "ulen geçen sene bugün nerdeydiik, şimdi nerelerdeyiz" diye iç geçirirken ne kadar mükemmel bir düğün yaşadığımızı hatırlamıştım.
    En kötü gününüz 06.09.09 olsun.
    Bugün bütün U2 şarkıları size ithaf olsun!!

    YanıtlaSil
  3. CeyCey,
    umarım "en uzun evli çift" rekorunu birlikte kırarız şekerim :)
    Klişeleşmiş cümleler yerine sana hayatın gerceklerini yazmayı bir borç bilirim :)
    1 yıl evli kalmanın omuzlarınıza bırakacagı yüke hazırlıklı olun :)
    06.09.2009 öncesi gelen sorular "ne zaman evlilik?"ken şimdi gelecek soru daha farklı olacak elbet! Biliyosun ben bayragımı sana devrediyorum: evlilik, işten ayrılma gibi... 2. evlilik yıldönümünüze daha kalabalık bir aile olarak girmenizi temenni ederim :)
    H.B'ı da kocaman öpüyorum, esen kalın :)

    YanıtlaSil
  4. Hey siz CB ve HB ,

    Gün bitmeden ben de 1. evlilik yıldönümünüzü kutlıyım dedim, valla son anda yetiştim :)
    "Dünyanın en uzun evli kalan çifti" yarışmasında size başarılar diliyorum.Bugün itibariyle 1. aşamayı geçmiş bulunmaktasınız.
    Size ilk aşama hediyesi olarak Bono'yu getirttik, seneye süpriz bir isimle daha karşınızda olucaz..

    Severiz
    Öperiz

    YanıtlaSil
  5. Sinemcimm, Silibili, Reno ve Cerengirl hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Sizler oldukça hayat daha zevkli ve eğlenceli! Allah sizi başımızdan eksik etmesin:) Güzel dileklerinizi alıyorum, aynen size geri gönderiyorum:) Opucuklerrrr

    YanıtlaSil