17 Haziran 2010 Perşembe

Atelier 55




(Miaposta'da yayınlanan yazımdan derlemedir.)

Galata’nın yeni gözdesi Atelier 55’i çok sevdik! Sadece modaya değil, sanatın birçok dalına atıfta bulunan ve özel parçalar seçen butik bugünlerde hayli kalabalık.

Daha yeni açılmasına rağmen; Notting Hill Design, David Koma, Bora Aksu, Avshalom Gur, Illesteva, Halston Shoes, Linda Farrow Sunglasses, Vassilisa, Charlotte Olympia, Ümit Benan, Bora Aksu, Avshalom Gur gibi dünyaca ünlü markaların bir arada bulunduğunu duyan moda severlerin akınına uğramış durumda.

Ancak Atelier 55 bununla da yetinmemiş çıkarken alıp götürmek isteyeceğin Karin Cincioğlu ve Bora Akıncıtürk’ün tablolarına, Uğur Çakı’nın heykellerine, Aliye Dörtler’in seramiklerine, Kısmet’in takılarına ve kendi özel yapım reçellerine de yer vermiş.






Rahat bir nefes alman ve alışverişten almış olduğun hazzı yerken de hissetmen için butiğin ön kısmında mini bir de kafesi var. Soğuk sandviçleri, tatlıları, peynir tabakları ve küçük atıştırmalıklarıyla göz ve mideni aynı anda mutluluğa kavuşturacağını temin ediyoruz. Ayrıca yemek yediğin masaları da beğenirsen satın alabilirsin.

Mekânını en efektif şekilde kullanmayı başarmış olan Atelier 55 her köşesinde moda, sanat ve tasarımı bir araya geliyor, butiğin kapısından tekrar geri döneceğini bilerek çıkıyorsun!

1 yorum: