30 Haziran 2010 Çarşamba

Nispetiye Şenleniyor!

(Mia-posta yayınlanan yazımdan derlemedir!)

Etiler’in can damarı, nefes alma, yürüyüş yapma, ferahlama köşesi Nispetiye Caddesi 2 farklı restorana daha hayat, bize de keyif vermeye başladı.

Panino Giusto

Milano menşeli, Türkçe karşılığı tam anlamıyla “Doğru Sandviç” olan Panino Giusto’nun İstinye Park’taki şubesi kapandığında özel sandviçleri, makarna, pizza, salata ve tatlıları nerede bulacağız diye dertlenirken, daha da güçlenerek yenilenmiş hali Nispetiye Caddesi’nde karşımıza çıkınca şaşırdık!

Dünya çapında toplamda 41 farklı şubesi olan Panino Giusto, dünyadaki örneklerine nazaran biraz da lokal özellikler katarak Panino Giusto’yu rakipsiz bir İtalyan restoranı yapma peşinde. Kavaklıdere önderliğinde hazırlanan bir de Kavın bulunduğu restoranda her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.

Dekorundan, bahçesine, mutfağından, mönüsüne kadar özenle hazırlanmış bir restorandan daha ne isterim ki diye sorarsan; 18.00-20.00 arası yapacağı “Happy Hour” derim!
http://www.pgip.com.tr/

EAT’NJOY

Big Chefs’ten sonra bir Ankaralı daha Nispetiye Caddesi’nde ağırlanıyor. İlk iki şubesi Ankara’da açılan EAT’NJOY fajita, steak, pizza, makarna ve salatalarıyla karnımızın guruldamasına sebep oluyor.

Mönüsünün en dikkat çeken kısmı ise kuşkusuz“Doğu’dan Batı’ya Lezzetin İzi” kısmı. Bodrum Çökertme Kebabı’ndan, Tai Usulü Sebzeli Tavuk’a damgasını vuran EAT’NJOY Ankaralılardan sonra İstanbulluların da favori restoran listesine girmeyi hedefliyor.

Güzel bahçesi, renkli sunumu ve lezzetli yemekleriyle bunu başarmakta çok da zorlanmayacağını düşünüyoruz.

İki yeni restoranımıza başarılar, sana da keyifli saatler geçireceğin afiyet dolu yemekler dilerim!

http://www.eatnjoy.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder