14 Haziran 2010 Pazartesi

GİYÇEK


(Miaposta'da yayınlanan yazımdan derlemedir.)

Anneannenin eski fotoğraf albümlerine bakarken, bilmediğin geçmişe özlem duyar “Ne güzel günlermiş” diye iç geçirirsin.

Aile fotoğrafı çektirme alışkanlığının gitgide yitirildiği bu günlerde GİYÇEK'le Galata'nın ara sokaklarından birinde karşılaştım.

Sabancı Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım mezunu Gözde Otman, 2008’de Scuola Politecnica di Design Milano’da görsel tasarım mastırını tamamladıktan sonra Türkiye’deki Nostaljik Fotoğraf Stüdyolarının eksikliğini fark ederek, Özel hazırlanmış 35 tarihi kostüm ve birbirinden etkileyici takılarıyla stüdyosunu kuruyor.

Randevu alarak gitmenin tavsiye edildiği stüdyoda, farklı karakterlere bürünerek ailenle veya arkadaşlarınla bugüne kadar sahip olamadığın özel fotoğraflara sahip olabilirsin.

Bir Osmanlı padişahı, her an savaşmaya hazır bir yeniçeri, sevgilisiyle gizli Göksu deresinde buluşmaya gitmiş âşık hanımefendi, asi delikanlı külhanbeyi, haremin gözde cariyesi veya rütbeli bir asker olmak senin elinde!.







Stüdyonun ve odaların özenli tasarımına hayran kalacağın bu mekânın nefesini solumalısın. Yapılan çekimden 30 dakika sonra fotoğraflarına sahip olabilirsin.



6 farklı renk çeşidi sunulurken, seçeceğin renk ve boyuta göre fiyatları değişirken,
Salı-Pazar arası 10:00-18:00 arası seni çekmeye hazır Galata’daki Doğan Apartmanı’nda bekliyor. Bu saatler dışında randevu almak istersen de sana hayır demiyor.



Babalar günün yaklaştığı bugünlerde paşa babanla tarihi bir fotoğrafa sahip olma şansı veriyor!

Toparlanın GİDİN!

www.giycek.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder